3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

BARS er 32 punkter på hovedet, som når de berøres let, tillader dig at TAGE IMOD, sletter mønstre, følelser og overbevisninger, der begrænser dig i dit liv.
Det er som at tømme “skraldespanden”, og trykke på DELETE knappen.

Bliv klar til at modtage det bedste af livet…

BARS kan medføre ændringer i alle aspekter af dit liv. Med BARS bliver du mere nærværende i NUET, og fortiden projekteres ikke ind i fremtiden på samme måde som hidtil. BARS tillader at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du har haft med dig fra barndommen eller fra tidligere liv. Du behøver ikke at tro på tidligere liv, for at BARS virker.

De fleste af os lever livet med at give ud af os selv i alle henseender, og handler ud fra hvad vi mener der forventes af os fra omgivelserne, og ud fra de overbevisninger vi har med os gennem livet.
Men vi glemmer os selv – den vi er inderst inde – inde bag overbevisningerne som jo bare er nogle filtre vi oplever verdenen gennem, og som ikke tjener os på bedste vis.

Vi kan finde os selv, vores bevidste autentiske JEG, vores essens. Vi kan lære at åbne op for at modtage, og dermed åbne op for de muligheder og flow vi ønsker os af livet. Det hjælper BARS dig med, og jo mere bevidst du lever dit liv, des mere åbnes dørene til al healing. Du åbner dig op for at modtage det du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. How does it get any better than that?

Tid for behandling ca 45- 1 time, men kan også være kortere, normal pris 600 kr. ….. men jeg vil lave en ”kom-i gang”- pris 350 kr. i januar og februar måned for en behandling

Om BARS
Når du får kørt dine Bars begynder du at være mere nærværende i livet, og din fortid vil ikke længere påvirke dine fremtidige oplevelser. Det er som at få slettet gamle filer på computeren og tømme papirkurven.

Bars er en totalt afslappende, beroligende og healende behandling, der kan skabe ro, klarhed og lethed i krop og sind. Som minimum vil det føles som en dejlig massage – i bedste fald kan det ændre dit liv. Og det eneste du skal gøre er, at slappe af og tage imod.

En Bars behandling foregår liggende på en briks fuldt påklædt, mens behandleren holder blidt med hænderne på dit hoved. Der findes 32 punkter, de såkaldte Bars, som repræsenterer tanker, følelser og overbevisninger. Ved stimulering af disse punkter, bliver dine Bars kørt, og det skaber mulighed for, at du giver slip på begrænsende og hæmmende overbevisninger og adfærd. Langt de fleste oplever at døse hen i dyb afslappelse, ro og velvære.

Bars er for dig der ønsker at:

  • reducere stress
  • optimere din præstation til eksamen, jobsamtale, foredrag og lignende
  • lindre psykiske lidelser og diagnoser
  • forbedre din søvn
  • få en dyb afspænding
  • slippe for tankefnidder
  • have mere energi og overskud

Giver mere glæde og lethed