3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

LindaHolmberg
Jeg hedder Linda og er 66 år, oprindelig fra Sverige, men har boet i Danmark i 44 år, så jeg betragter mig mest son dansker.

Da jeg kom til Danmark, startede jeg med at arbejde indenfor det samme fag som jeg gjort siden jeg var 18 år, nemlig ufaglært sygehjælper. Færdiggjorte min uddannelse i 1983. Desværre nåede jeg ikke at arbejde som faglært i så mange år, da jeg ødelagde min ryg på arbejdet.

Min passion har altid været at arbejde med og for andre mennesker, så jeg kastede mig over at studere teologi, hvilket var et stort men interessent fag.
2013 fuldførte jeg et kursus i BARS behandler hvilket jeg også har undervist i.

Interessen tog fart og efterfølgende uddannede jeg mig til Kranio Sakral terapeut.

Jeg blev gift med min store kærlighed og vi fik 8 år sammen inden ulykken ramte os med fuld kraft. Vi havde i de sidste 5 år været uadskillelige, da Ole var gået på folkepension og vi havde masser af tid samme. Vi dansede Linedance 2-3 gange om ugen. Vi mødtes på et dansegulv nogle år før, så vores store interesse kunne vi dele.
2016 blev vi gift, endelig.

Desværre fik vi ikke engang 2 år sammen som gift. Ole fik en Aneurisme (hjerneblødning) den 10. februar 2018.

Nu havde jeg fået flere nye titler, jeg var ikke kun Oles hustru, nu var jeg også hans plejer, advokat og i høj grad hans talerør.
Det var 2 hårde opslidende år hvor Ole blev kastet rundt i systemet sammen med mig.

Ole døde den 20. januar 2020. Pludselig stod jeg der og mistede min elskede mand for anden gang.
Tomrummet, vaccumet meldte sig, HVOR VAR LINDA?

Jeg har på mange måder været heldig trods alt, jeg havde startet i et selvudviklingsprogram ved Anders Hansen ½ år forinden.
Jeg var forberedt, jeg havde fundet mange værktøjer i de kurser jeg var en del af.

Mine tanker var hos dig der står eller har stået i den samme situation med tomhed og at have følelsen af at tabe sig selv i et system som ikke tager sig så meget af den raske pårørende.

Jeg har nu været i et langt forløb hos Anders Hansen og er i gang med et forløb hos Jaqueline Palfi, og nu er jeg klædt på til at også hjælpe dig der står ”fortabt” og ”til overs” med et kursusforløb hvor jeg benytter mig af de værktøjer jeg har lært og implementere hos mig.