3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

Alle produkter og ydelser på www.bumpa.dk tilbydes af:

Linda Holmberg
Gl. Præstebrovej 24
4532 Gislinge
Telefon: 3117 9416
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling for produkter
Alle priser er opgivet i danske kroner DKK.
Betaling via kredit kort (via Stripe). Udgifter i forbindelse med disse transaktioner er inkluderet i den angivne pris, og lægges ikke på som ekstra omkostning for dig som kunde. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).
Bumpa.dk gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer, når dit køb er afsluttet.
Du modtager en email med bekræftelse på dit køb (husk at checke din Spam folder).

Levering af produkter
On-line produkter leveres digitalt via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum, som fremsendes efter succesfuld betaling, som regel indenfor 5 minutter, men i sjældne tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Dette fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Hvis du fortryder dit køb inden produktet er taget i brug og inden 14 dage, så kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret

Om ophavsret
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Bumpa.dk. Materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke kopieres, distribueres, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand.

Coaching/1:1 session:
Ved afbud senest 24 timer inden sessionens start, kan sessionen rykkes til et andet tidspunkt. Ved afbud senere end 24 timer før sessionens start refunderes sessionen ikke (dog undtaget tilfælde af pludselig opstået sygdom. Her bedes du ringe og aflyse så hurtigt som muligt). Alle coachingforløb betales inden forløbets start.
Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.

Hvis jeg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse en del af forløbet, refunderes et beløb svarende til det antal sessioner, du har tilbage.

Foredrag/Workshops:
Alle foredrag og workshops betales senest 8 dage inden afholdelse af arrangementet.
Hvis arrangementet aflyses 14 dage inden den aftalte dato opkræves ingen gebyr.
Ved aflysning mindre end 14 dage inden den aftalte dato opkræves 50% af den aftalte pris.
Ved aflysning mindre end 8 dage inden den aftalte dato opkræves 100% af den aftalte pris.
Hvis du får brug for at flytte datoen for arrangementet, vil dette som regel kunne lade sig gøre uden beregning ved aftale om en ny dato inden for den kommende måned.

Kurser/Uddannelse:
Tilmelding er endeligt bindende og kursus-/uddannelsesafgift betales ved tilmelding medmindre andet aftales.
Bliver du forhindret i at deltage, har du mulighed for at give din plads væk og sende en anden i stedet. Jeg skal blot have besked om dette senest 1 uge inden uddannelses/kursusstart.

Uddannelse, kurser og workshops afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis jeg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse hele kurset eller uddannelsen, får du det fulde beløb retur. Aflyses en dag på en uddannelse/kursus, bliver dagen erstattet af en ny dato.