3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

”Pas nu på dig selv”
Er det en sætning du genkender? Og tænkt ”Hvordan skal jeg kunne passe på mig selv, det er jo vigtig at passe på min kære, der er syg”

Jeg har tænkt de tanker mange gange da jeg mødt dem både bland venner og sundhedspersonale.
De var jo i velmening det blev sagt, men det var svært at håntere da det i høj grad handlede om den der var syg, og nej det er ikke at passe på sig selv.

Har du nogen gange tænkt at det er egoistisk at blive væk et par dage eller været træt og slidt og helst bare ville blive hjemme og hygge om sig selv og glemme for en stund.
Er det egostisk at tage på ferie og lade din kære være overladt til personalet, enten der hjemme eller på plejecentret.

Jeg har selv været der, var nedslidt ønskede at det hele var en ond drøm og at jeg snart ville vågne op.
Jeg har tænkt mange gange ”Hvor blev Linda af, hvor er hun i alt det her?”

Er det noget du genkender?

I den sidste tid hvor Ole stadig levede tænkte jeg at jeg måtte tage mig selv alvorligt. Jeg var så heldig at jeg ”ramlede” ind i et selvudviklings forløb.

Det forløb jeg har været igennem de sidste 1½, år og stadig er, har givet mig de værktøjer som jeg vil dele ud af, så at du måske kan klare dig igennem den svære tid som det er.
Allerede i den første tid i forløbet viste jeg at dette var noget jeg ville dele med andre, det er så vigtig at finde de værktøjer der kan gøre at man kan være i sig selv, for der er ingen der kommer udenom at føle sig fortabt i et svært sygdomsforløb.

Du tænker måske, og hvad går det ud på?
Det går ud på at jeg underviser dig i metoder, giver dig værktøjer som du skal arbejde med en uge ad gangen. Jeg har lavet guidede meditationer, som du kan lytte til når det passer dig.
Vi arbejder i smågrupper på ca 5 pr. gruppe, vi mødes på zoom en gang om ugen i 4 uger, der vil også være 1:1 sessions, hvor der kun er dig og mig der taler sammen.

For at mærke efter om du tænker at dette er måske noget for dig kan du starte med at downloade min gratis guidede meditation ved at trykke på knappen nedunder.
”At være egoistisk på den gode måde gavner også din omgivelse”