3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

Hvorfor jeg har lavet denne blog ?

En blog der handler om en rejse på 2 år gennem det danske sundheds væsen – og en rejse der fortsætter med at handle om min rejse efter de to år.

Vi mødte hinanden på et dansegulv i Ishøj for 12 år siden, i de første mange år tilbragte vi mange timer på dansegulvet, ikke kun i Danmark men også i udlandet, det var vores største passion.

Lørdagen den 10. februar 2018 startede som så mange andre dage, bortset fra at vi skulle passe Storm, mit yngste barnebarn.

Vi skulle holde vores anden bryllupsdag og min fødselsdag (som egentlig var den 18 feb.) lørdagen efter, den 16 februar, derfor havde vi besluttet at, når Storm vågnede fra formiddagslur skulle vi gå ned i Roskilde by og bestille bord til fejring af dette.

Ole var typen der passede på sig selv, så her er det sidste billede på Ole hvor han sidder hos vores fodbehandler Birthe.

Louise, Oles datter var kommet hjem fra Luxemburg, højgravid og skulle snart føde, så det var lige før hun ikke måtte have fløjet, men det lykkedes.

Den 18. februar 2018 var vores anden bryllupsdag, det blev en meget stille dag.

Ole havde nu ligget bevidstløs i 8 dage, tiden var lang da vi ikke vidste hvornår han ville vågne op, hvis han nogensind ville vågne op.