3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Det går stadig stille og roligt fremad, uden nogle større infektioner.

Vi når ind i december og Ole sanser ikke så meget at det snart er jul, men er glad og tilfreds med sin nuværende tilværelse, sådan som den nu er når man intet kan huske.

Jeg taler jævnligt med ole om hans sygdom, da jeg synes at det er vigtig for ham at få en sygdomserkendelse.

Oles sygdoms erkendelse er ikke stor, for at sige ikkeeksisterende, det er så svært at være vidne til.

Julen nærmer sig og vi er til julefrokost på Trekroner, Ole nyder jo at få lov til at spise rigtig mad nu.

For mig bliver dette den første jul uden Ole og det føles rigtig svært. På selve juleaften måtte jeg køre tidlig hjem, kunne bare ikke fejre julen og være glad, jeg savnede min Ole.

Tiden gik meget med at tale om den forestående flytning af Ole til CNN i Næstved, alle glædede sig til at det snart var den 9 januar, hvor han skulle flyttes

Forventningens glæde var stor både hos os i familien men også hos personalet på Rehab. Trekroner. Det skulle blive så godt at Ole fik noget mere og intensivere træning nu han kom på CNN, troede vi.

Ole havde altid været meget glad for at se Nytårskoncert fra Wien 1 januar. Jeg mener at kunne huske at han fortalt at det havde de gjort i mange , mange år i hans familie, ja det var vel nærmest blevet en tradition. Så selvfølgelig skulle Ole hjem 1 januar for at nyde Nytårskoncerten herhjemme.

Ole virkede glad, men hvor meget han egentlig opfattede af hvad det var, er svært at sige, men vi hyggede.

Nu var det ikke langt til den 9 januar, så ih hvor vi glædede os.