3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

Ole havde været en stor del i Daniel Og Louises sommerhus byggeri i hele 2017 og , som han også udtrykkede det i DR’s udsendelse “Fra bolig drøm til virkelighed” , glædede han sig til at se det færdige sommerhus i 2018. Ole havde, som kan ses på nogle af de billeder jeg lagt ind før, været med helt fra de første grundblokke blev lagt og som det sidste olieret ca 3 km bræder, til den udvendige beklædning. Ole var så stolt over Daniel og Louises byggeri og tog billeder og viste bla. i Petanque klubben, for hver uge som byggeriet skred frem.

Vi tog flextrafik fra Trekroner, og jeg var spændt på at se om Ole orkede at være “på farten” i så mange timer, for han blev stadig hurtig udtrættetet. Vi skulle jo hele vejen fra Roskilde til Kalundborg (Vollerup) og at køre med Flextrafik tager sin tid og man skal indrette sig efter deres turer. Men turen gik godt og , som man kan se, nød Ole turen.

Jeg havde håbet at Ole skulle kunne huske noget fra sommerhuset, nu han fik set det i virkeligheden, og ikke kun på billeder. Desværre kunne Ole intet huske af sin tid som “arbejdsmand” eller noget om huset. Men Ole var glad og nød opholdet og turen.

Der er ikke et sted i det sommerhus der ikke bærer præg af Oles store indsats. Så sent som i går (31 august 2019) var jeg deroppe, og så siger Daniel, mor prøv at se, selv på træstammerne er der mærker efter Oles arbejde. Ole havde brugt en buskrydder og kommet til at lave et “sår” i barken.