3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

Ole var stadig påvirket af sit lave Natrium, lungebetændelse og en af de utallige urinvejsenfiktioner, men nu begyndte man at tale om at Ole skulle flyttes til Trekroner Rehab. Status på Oles mobilitet er på nuværende tidspunkt, han kan ikke sidde og holde balancen, han hæller til højre i komfort kørestolen, han har ble, og stadig sonde direkte in i mavesækken.

Oles tale er meget enstavig, ja og nej og nogle gange kommer der et par ord der ligner en sætning Han har tabt sig 14 kg og ligner en skygge af sig selv, virkelig, jeg påtaler det for lægerne, at nu må der gøres noget, så hans indtag af sonde bliver sat en smule op. Jeg havde prøvet at spørge terapeuterne om hvor meget træning Ole i fik i løbet af dage, det fik jeg ikke noget konkret svar på, forstår ikke hvorfor man ikke bare kan melde ud med det, for jeg syntes det var sjælden jeg så nogen træne Ole, jeg var der jo trods alt 4-6 timer 6 dage om ugen, så jeg burde vel have set det en gang imellem?

Han havde nu fået lidt bevægelighed i sine arme og i sit venstre ben. Jeg trænede hans led og muskler så godt jeg kunne, for det er jo vigtig så han ikke kontraherer i de muskler der kunne bruges. En god ven til os, som (selvfølgelig) var i faget tog med mig derop en dag for at vise hvad JEG kunne gøre ift. træning. Jeg trænede med ham de dage jeg var der. Da jeg er uddannet både Kranio Sakral Terapeut og BARS behandlere brugte jeg selvfølgelig også de metoder, nu mest BARS, da det var svært at lave KST under de betingelser der var. Men BARS behandling fik han hver dag, om det hjalp eller ej er svært at sige men Ole nød det, og det var det vigtigste. Hudsult er mange gange et kæmpe problem ift. dem der er syge og indlagt.

Inden Ole skulle flyttes til Trekroner skulle der afholdes et planmøde om hvilket niveau Oles genoptræningsniveu skulle bevilliges til. Der er tre niveauer, basal, avanceret og specialiceret.

Jeg havde været ud og besøgt et rigtig fint sted i Ringsted, privat rehab. Jeg foreslog at Ole kunne komme derned, men nej det var Ole ikke klar til. Jeg havde min gode veninde Tina med som bisidder og hun prøvede også at appellere til at Ole kunne få den mulighed. Lægens svar var, – jeg har en pose penge jeg skal fordel, og den pose penge går ikke til Ole – !!!!! Ergo var der kun den mulighed at Ole kom til Trekroner. Jeg tror lige jeg råbte lidt og gik ud og smækkede med dørren, gik så ud og sundende mig og gik tilbage igen. Jeg viste jo at når “overmagten” havde talt var der INTET at gøre. Mit hjerte sank, magtesløsheden væltede ind over mig,jeg havde jo håbet at vi kunne komme længere.