3117 9416

Kristianslund 34B, 4000 Roskilde

Search Our Site

Den 10 marts 2018 kom Ole tilbage til Roskilde , på næsten samme tidspunkt som han havde forladt Roskilde for en måned siden, på dagen. Nu landende han på Roskilde Sygehus.

Jeg var på sygehuset kort efter de havde afleveret ham der. Jeg gik hen til sengen hvor han lå, lidt nervøs for hvad der skulle møde mig, var der kommer lidt mere “liv” over Ole eller lå han der ligesom han havde ligget imens han var på Riget?

Da jeg havde stået ved hans seng et par minutter slog hans sine øjne op, det var første gang jeg så Oles øjne i løbet af den måned der var gået. OLE VAR VÅGEN.

Jeg prøvede at spørge ind til hvordan han havde det, men hans svar var utydelig og stemmen var meget svag, det eneste jeg kunne forstå lidt var at han var sulten, og det var udfra at jeg spurgte til det, da jeg vidste at han ingen sondemad havde fået siden aftenen før, da han skulle køres om morgenen.

Lægen kom ind og hun var ligeså forundret og glad over at han havde vågnet op. Ole var selvsagt meget træt og meget svag, han havde tabt sig meget og hans muskulatur var næsten helt væk pga. hans sengeleje i den lange tid. Man siger at man mister ca 500 g muskelmasse pr. dag når man er totalt sengeliggende som Ole havde været. Det første jeg gjorde når jeg havde samlet mig lidt (og holdt op med at snøfte) over den overraskelse og glæde var selvfølgelig at ringe Louise, Daniel og Bjørn, glæden var enorm.

Jeg tror vi alle sammen på en usagt måde havde opgivet håbet om at Ole ville vågne op. Men på nuværende tidspunkt var der ingen der egentlig kunne sige hvor meget skaden ville påvirke Ole, mere end at vi viste at han havde en stor skade, begge frontallapper var meget skadet. Så nu var vi i en ny form for venteposition. Nu kunne vi kun håbe på at han hurtig blev sat i træning